Få mest ud af det

Hvordan kan du som klient, sikre dig at du får mest ud af din første session i hypnose?

Du skal sikre dig, at ”kemien” mellem dig og mig som terapeut er i orden, simpelthen ved at din første kontakt er over telefonen, så du der ved kan fornemme om du bliver hørt og forstået.

Det er min opgave at gøre dig tryg ved hypnose, give dig den rigtige information, samt dele ud af min erfaring og hvad du kan forvente af en første session.

Din succes med hypnosen afhænger af hvor god en information jeg giver dig og hvor tryg og godt tilpas du er. Enhver frygt for hypnose hindrer en god første session.

Hvad skal du selv gøre for at få mest ud af din hypnose session.

Du bliver nød til at have en positiv tilgang, til det at blive hypnotiseret. Stille alle de spørgsmål du har behov for, for at føle dig tryg. Følge de instruktioner jeg giver, så du når en mental afslapning.  Ved at begynde at analysere vil du mentalt være på arbejde. Dette er det modsatte af, hvad vi ønsker, når du er i hypnose.

Jeg kan ikke slappe dit sind af for dig, jeg er din coach, men ved at følge de instruktioner jeg giver, hjælper jeg dig til at slappe af i kroppen og derefter i sindet. Dette kaldes en hypnotisk induktion og er en hjælp til dig. Ved at følge mine instruktioner, vil du nå et dybt niveau af hypnose, så vi sammen kan arbejde terapeutisk med den udfordring du kommer til mig for, at få hjælp til at løse. Den mentale afslapning er vigtig for at få dig til, at opleve alle fordelene ved hypnosen.

Det terapeutiske arbejde der udføres i hypnose må ikke forveksles med show hypnose. Det er et helt andet koncept og bliver brugt til underholdning. Som hypnotisør kan jeg ikke gøre noget imod din vilje, du ville simpelthen komme ud af hypnosen. Jeg afstemmer altid de positive forslag jeg lægger ind under hypnosen, med dig i forvejen. Så vi er sikre på, at få det resultat du ønsker.

 
"Lykken er ikke en
destination, men en
måde at rejse på"
 
KONTAKT MIG HER
OM LONE RANDERS
LIKE MIG PÅ FACEBOOK
Lone Randers
Hærvejen 88
6230 Rødekro
Tlf.: +45 4032 4042
 
 
 
 
Jeg hedder Lone Randers og er uddannet zoneterapeut, certificeret 5-PATH Hypnoterapeut og Master hypnotisør.
 
Jeg driver klinik fra min privat adresse i Rødekro, hvor en del af huset er indrettet hertil.
 
 
 
"Synes godt om" min side på Facebook for at følge med i nyheder med mere.