Hypnoterapi

En hypnoterapeut arbejder terapeutisk med hypnose.

Vi har mange redskaber i vores værktøjskasse for, at sikre at du når i mål med den udfordring du kommer med.

En hypnoterapeut arbejder på samme måde som en hypnotisør med at give en masse gode og positive forslag- suggestioner- til ændring eller motivation.

Udover det bruger hypnoterapeuten regression, hvor du bliver ført tilbage i tiden, til tidligere hændelser i dit liv og får hjælp til at bearbejde dem. Udover regression bruger vi progression, tilgivelsesterapi og partsterapi.

Hypnoterapien er utrolig effektiv til ændring af uønskede vaner, holdninger, følelser. Eks. Angst, vrede, lavt selvværd, sukkerafhængighed, rygning, vægttab, søvnproblemer, motivation.

Der er intet mystisk over hypnose. Hypnose er en øget tilstand af modtagelighed. Du har sikkert været i hypnose rigtig mange gange i løbet af dit liv, uden at vide det. Et eksempel kan være, at du kører på motorvejen og kommer i tvivl om du har misset en afkørsel. Så oplever du måske en tidsforvridning. Eller efter en dag i haven, hvor du om aftenen opdager et mærke på arm eller ben, som du undrer dig over ikke, at kunne huske hvornår du fik. Du har i løbet af dagen været så fokuseret på en opgave, at du har bragt dig selv i så dyb en tilstand af hypnose, at du ikke kunne mærke smerte.

Stort set, kan alle mennesker hypnotiseres, den største hindring for at komme i hypnose er frygt.

Mit domæne som hypnotisør og hypnoterapeut er det ubevidste og det underbevidste sind. Det er her vi kan skabe store, varige forandringer.

 
"Lykken er ikke en
destination, men en
måde at rejse på"
 
KONTAKT MIG HER
OM LONE RANDERS
LIKE MIG PÅ FACEBOOK
Lone Randers
Hærvejen 88
6230 Rødekro
Tlf.: +45 4032 4042
 
 
 
 
Jeg hedder Lone Randers og er uddannet zoneterapeut, certificeret 5-PATH Hypnoterapeut og Master hypnotisør.
 
Jeg driver klinik fra min privat adresse i Rødekro, hvor en del af huset er indrettet hertil.
 
 
 
"Synes godt om" min side på Facebook for at følge med i nyheder med mere.